Renovari birouri Constanta

DE CE SA ALEGETI CONSTRUCTII RENOVARI GC SRL (CONSTRUCT GROUP)!

✅ Pentru ca noi, cei care administram aceasta firma, avem fiecare in parte, peste 18 de ani de experienta in domeniul constructiilor, amenajarilor interioare, instalatiilor electrice, instalatiilor termice, instalatiilor de aer conditionat, centrale si montajului de mobila, in Italia (Bologna), Spania (Madrid) si Anglia (Londra), tari in care am muncit enorm si ne-am format in toti acesti ani, in domeniile mentionate pe acest site.

✅ Pentru ca oferim clientilor nostri posibilitatea de a plati si cu criptomonede. Pentru renovarile de case, apartamente, birouri sau alte spatii comerciale, acceptam si plati in criptomonede (din top 20 de monede virtuale din https://coinmarketcap.com/), in functie preferinte si de contractul semnat.

✅ Pentru ca oferim mana de lucru calificata, in toate domeniile de activitate, in ceea ce priveste constructiile si amenajarile interioare, precum: arhitecti, ingineri, instalatori, electricieni, zidari, tencuitori, zugravi, faiantori – gresiori, parchetari, pavatori, rigipsari, tamplari,  montatori de usi, ferestre, scari, fierari lacatusi – confectii metalice, fierari betonisti, dulgheri, sudori, invelitori de case – tiglari, izolatori si hidroizolatori, instalatori structuri metalice, muncitori necalificati, montatori de mobila.

✅ Pentru ca punem accent pe calitate si nu pe cantitate, iar echipele noastre sunt complete, formate din tot personalul calificat de care aveti nevoie, pentru orice tip de lucrare, atat in cazul constructiilor de noi de case sau birouri, la rosu sau la cheie, cat si in cazul amenajarilor interioare si exterioare, instalatiilor electrice, instalatiilor sanitare, instalatiilor termice si aer conditionat, fara a mai fi nevoie sa cautati meseriasi in functie de domeniul de activitate, pentru ca domeniul constructiilor este unul foarte vast si complex.

✅ Pentru ca oferim cotatii si oferte de pret clientilor, foarte detaliate, clare si transparente – care nu pot fi interpretate gresit de catre nimeni – in cel mai scurt timp, mai exact in maxim 48 de ore de la vizionarea si constantarea lucrarilor care urmeaza sa fie renovate (in cazul amenajarilor interioare), sau in maxim 5,6 zile lucratoare, atunci cand suntem solicitati pentru proiecte mai complexe, precum constructia unei case sau a unei vile, la rosu sau la cheie.

✅ Pentru ca oferim tuturor clientilor nostri, un pret corect (raportandu-ne la calitate-pret), care in general este mediu, nu avem nici cel mai mic pret de pe piata, dar nici cel mai mare, atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru constructiile la rosu sau la cheie, pentru ca evident, cu cel mai mic pret de pe piata nu poti oferi o calitate superioara in lucrari, este imposibil ca un constructor cu experienta, sa poata oferi un pret foarte mic, dar si calitate in acelasi timp.

✅ Pentru ca oferim certificate de conformitate pentru instalatiile electrice, instalatiile sanitare, instalatiile termice (cu centrala electrica sau pe gaz), instalatiile de aer conditionat, iar pe langa garantia legala prevazuta de lege, emiterea certificatelor ridica valoarea de piata si pretul imobilului dvs, fie ca este vorba de un apartament, casa, vila, birou sau spatiu comercial, atat pentru inchiriere, cat si pentru vanzare.

✅ Pentru ca un diriginte de santier, sef de echipa, sau un manager al firmei noastre, monitorizeaza si verifica constant lucrarile in curs si echipele de muncitori, pentru a putea oferi calitate in lucrari, dar si eficienta in acelasi timp, pentru a face toate lucrarile etapizat, pas cu pas, conform planului de munca, si pentru a ne asigura ca totul functioneaza conform proiectului si contractului, stabilit si semnat cu clientii nostri, inaintea inceperii lucrarilor.

✅ Pentru ca un sef de santier sau diriginte de santier, este in permanenta legatura cu clientii nostri, pe toata durara lucrarilor, pentru a ne asigura ca toate preferintele si necesitatile clientilor sunt respectate in totalitate, in special atunci cand se ajunge la partea de finisaje (usi, ferestre, gresie, faianta, obiecte sanitare, calorifere, instalatii, zugraveli), deoarece consideram ca, comunicarea dintre firma de constructii si clienti, este esentiala pentru realizarea unui proiect de succes.

✅ Pentru ca firma noastra executa, de la lucrari simple, pana la cele mai complexe, pentru spatii cu destinatii multiple, reusind astfel sa oferim clientilor nostri un unic interlocutor, de incredere si pe care se pot baza 100%, fara sa mai piarda timp sa caute fel si fel de meseriasi specializati in diferite ramuri din domeniul constructiilor si amenajarilor interioare, si fara sa mai piarda timp sa caute toate materialele necesare pentru finisaje, la preturi de producator, din diferite locatii.

✅ Pentru ca lucrarile noastre beneficiaza de garanție, în funcție de natura lucrarilor executate si de complexitatea lor, in special atunci cand, firma noastra furnizeaza toate materialele necesare, precum: centrale, calorifere, aparate de aer conditionat, usi, ferestre, gresie, faianta, marmura, granit, parchet, obiecte sanitare, prize, intrerupatoare, obiecte luminoase, etc…

✅ Pentru ca lucram doar pe baza de contract, cotatii clare, transparente si detaliate, in beneficiul ambelor parti, atat al nostru cat si al clientilor nostri, astfel incat, pe toata durata lucrarilor, sa nu existe confuzii, neclaritati si dubii, din toate punctele de vedere, chiar daca vor fi sau nu vor fi solicitari de lucrari extra din partea clientilor.

✅ Pentru ca la finalul lucrarilor, atunci cand se dau si certificatele de conformitate pentru instalatii, oferim clientilor fotografii in format electronic, cu toate etapele lucrarilor, atat cele din faza initiala, inainte de a incepe lucrarile, cat si cele pe intreaga durata a lucrarilor (cele mai importante si relevante), si evident fotografiile finale, atunci cand toate lucrarile sunt finalizate integral.

✅ Pentru ca avem experienta necesara, in toate etapele lucrarilor, in domeniul constructiilor, amenajarilor interioare, instalatiilor electrice, instalatiilor sanitare, instalatiilor termice si de aer conditionat, incepand de la administratorii acestei firme, la architecti, ingineri, diriginti de santiere, sefi de echipa, meseriasi, instalatori, electricieni, si pana la salahorii care fac parte din echipele noastre.

✅ Pentru ca echipele noastre de profesionisti, desi sunt formate din muncitori tineri, au vasta experienta in domeniile sus mentionate, sunt ambitiosi si motivati ca sa munceasca cat mai calitativ si eficient in casele oamenilor, astfel incat, sa ne putem diferentia de concurenta, si sa facem cat mai multi clienti multumiti de serviciile pe care le putem la dispozitie locuitorilor din judetul Constanta si din orasele invecinate.

Deplasarea, constatarea, consultanta, masuratorile, cotatiile/ofertele de pret, sunt si au fost mereu GRATUITE.

Constructii case la cheie Constanta, Constructii case la rosu Constanta, Renovari de case si apartamente Constanta, Meseriasi in constructii Constanta, Instalatori si electricieni Constanta

CONTACTATI-NE PENTRU DETALII SI PRETURI!

Daca aveti nevoie de meseriasi in constructii, pentru a va renova apartamentul, casa, biroul sau orice alt imobil, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email, pentru a vizita locatia dvs. si a va oferi gratuit o oferta de pret detaliata, in maxim 48 de ore, in cazul renovarilor, si in maxim 5,6 zile in cazul lucrarilor mai complexe, precum ar fi constructiile de noi de case.

Echipa noastra este pregatita sa raspunda cu succes oricarei provocari, pentru ca noi ne desfasuram activitatea cu mare atentie si responsabilitate, respectam standardele de calitate si termenele de realizare agreate cu clientii nostri.

Asadar, daca doriti sa aveti o consultanta gratuita, preliminara, cu unul dintre administratorii firmei noastre, in ceea ce priveste amenajarea si renovarea totala sau partiala a casei sau apartamentului dvs., proiectarea si compartimentarea spatiilor, puteti sa ne contactati pe email sau telefonic la nr. 0770 663 663, pentru a fixa o intalnire cu cineva din echipa noastra, pentru a discuta toate detaliile necesare, despre lucrarile pe care doriti sa le faceti, in functie de preferintele si necesitatile dvs. si cu siguranta ca, impreuna vom gasi solutia cea mai buna, din toate punctele de vedere.

Constatarile la domiciliu clientilor, masuratorile, cotatiile si ofertele de pret sunt gratuite, chiar daca ne sugerati una sau mai multe variante de proiect si renovare, cu lucrari si compartimentari diferite, astfel incat sa puteti analiza solutia cea mai buna pentru imobilul dvs., pe care doriti sa il renovati partial sau total, sau sa il construiti de la zero, in functie de bugetul pe care il aveti, de preferinte si necesitati.

Firme constructii Constanta, Firme renovari apartamente Constanta, Firme renovari case Constanta, Preturi renovari apartamente Constanta, Preturi renovari case Constanta
Meniu

Textele sunt protejate cu drept de autor.