Renovari apartamente Constanta

DESPRE CONSTRUCTII RENOVARI GC SRL (CONSTRUCT GROUP)

Conducerea acestei firme este formata dintr-o echipa de tineri, recent intorsi in Romania, din strainatate, cu  peste 18 de ani experienta fiecare, in domeniul constructiilor, amenajarilor interioare, instalatiilor electrice, instalatiilor sanitare, instalatiilor termice, si montajului de mobila, in Italia (Bologna), Spania (Madrid) si Anglia (Londra), recent intorsi in Romania, Constanta, pentru a dezvolta o afacere in aceleasi domenii de activitate sus mentionate.

Ne dorim ca impreuna, sa implementam in judetul Constanta, sisteme eficiente si calitative de munca, pe care le-am studiat si invatat in strainatate de-a lungul anilor, astfel incat, experienta noastra, sa fie benefica si utila romanilor de pretutindeni, care detin o locuinta in aceasta zona, pe care doresc sa o renoveze partial sau total, sau celor care doresc sa isi construiasca o casa de la zero.

Firma noastra de constructii cu sediul in Constanta, va pune la dispozitie consultanta de specialitate si mana de lucru, necesare pentru realizarea oricarui proiect de succes, in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare.

Asadar, firma noastra executa servicii complete de amenajari interioare si exterioare, renovari totale sau partiale de apartamente, case, birouri, hale, magazine sau alte spatii comerciale, finisaje interioare si exterioare de orice tip, dar si constructii de noi case sau alte imobile, la cheie sau la rosu, in functie de preferintele si necesitatile clientilor.

Oferim cotatii si oferte de pret clientilor, foarte detaliate, clare si transparente – care nu pot fi interpretate gresit de catre nimeni – in cel mai scurt timp, mai exact in maxim 48 de ore de la vizionarea si constantarea lucrarilor care urmeaza sa fie renovate (in cazul amenajarilor interioare), sau in maxim 5,6 zile lucratoare, atunci cand suntem solicitati pentru proiecte mai complexe, precum constructia unei case sau a unei vile, la rosu sau la cheie.

Prețurile se pot negocia si modifica in funcției de complexitatea proiectului, de suprafața de lucru, de lucrarile extra solicitate de catre client pe durata lucrarilor, de calitatea materialelor, de distanta si locatia santierelor de lucru, de durata de executie a lucrarilor, de etaj (in cazul apartamentelor), de numarul si durata contractelor de colaborare cu clientii, iar pentru fiecare lucrare in parte, preturile sunt comunicate clientilor, inainte ca acestea sa fie executate.

Lucrarile se pot face cu sau fara materialele clientului, dand astfel posibilitatea fiecarui client in parte, sa poata alege, in functie de preferintele si necesitatile sale, dar si de bugetul disponibil pe care il are, pentru achizionarea de materiale de finitura.

Domeniul constructiilor este un domeniu foarte complex, unde micile detalii fac diferenta, iar calitatea, punctualitatea, seriozitatea, dar si o buna administrare a santierelor, completata de comunicarea constanta cu clientii, sunt esentiale pentru realizarea si finalizarea proiectelor cu succes, iar acestea sunt principalele lucruri de baza, de la care am pornit optimisti si motivati, in acest nou proiect.

Compartimentarea spatiilor intr-o casa, intr-un apartament sau in orice alt tip de imobil, este foarte importanta, iar acest lucru nu este un impediment pentru noi, pentru ca oferim servicii complete de renovari partiale sau totale, pentru orice tip de apartament, casa, hala sau spatiu comercial, si de fiecare data va oferim cele mai bune solutii, in functie de bugetul dvs, de destinatia imobilelor, de preferinte si necesitatile fiecarui client in parte.

Asadar, daca doriti sa va renovati casa, apartamentul, biroul sau orice alt imobil, nu trebuie decat sa ne contactati telefonic sau pe email, in cazul in care doriti sa beneficiati de suport gratuit din partea unui manager, care va poate ajuta sa selectati si sa alegeti varianta optima, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al compartimentarii spatiilor, sau autorizatiilor de construire.

Impreuna putem face ca visul dvs. sa devina realitate, iar locuinta in care veti locui, sa fie cu adevarat o casa in toata puterea cuvantului, indiferent ca este vorba de o constructie noua, sau o renovare totala a locuintei existente.

Deplasarea, constatarea, consultanta, masuratorile, cotatiile/ofertele de pret, sunt si au fost mereu GRATUITE.

Pret renovari apartamente Constanta, Pret renovari case Constanta, Constructii case Constanta, Firme constructii Constanta, Amenajari interioare Constanta, Electricieni Constanta, Instalatori Constanta

DESPRE ECHIPA NOASTRA 

Fiecare santier in parte, beneficiaza de un diriginte de santier sau sef de santier, care coordoneaza echipele de muncitori, verifica si supervizeaza constant intreaga parte de executie a lucrarilor, in functie de etapele si evolutia acestora, asftel incat proiectul, detaliile tehnice si termenul de executie, sa fie respectate in totalitate, iar clientii nostri sa fie multumiti de munca prestata.

In cadrul firmei noastre, avem echipe de instalatori si electricieni, cu vasta experienta in domeniul constructiilor, care sunt specializati in instalatii electrice, instalatii tehnico sanitare, instalatii de aer conditionat, instalatii termice (inclus incalzire in pardoseala), montaj centrale si boilere, montaj calorifere, cabine de dus, cazi de baie si cazi cu hidromasaj.

De asemenea, va punem la dispozitie si echipe de montatori de usi interioare, usi exterioare, usi blindate, ferestre din PVC, ferestre din lemn, ferestre din aluminiu, scari, mobila, dar si specialisti in izolatii termice, izolatii fonice si hidroizolatii, acoperisuri de case, beton amprentat, rasini epoxidice, garduri, pavaje si alte lucrari exterioare.

Firma noastra de constructii, pune la dispozitia clientilor, architecti, ingineri si diriginti de santiere, care va stau zilnic la dispozitie, pentru orice tip de serviciu doriti, din domeniul renovarilor de case, apartamente, spatii comerciale, sau de noi constructii, iar alaturi de echipele de constructori, instalatori si electricieni, putem finaliza cu succes orice tip de lucrare, indiferent de complexitatea ei.

Asadar, echipele noastre de profesionisti, sunt pregatite sa raspunda cu succes oricarei provocari, pentru ca noi ne desfasuram activitatea cu mare atentie si responsabilitate, respectam standardele de calitate si termenele de realizare agreate cu clientii nostri.

Punem accent pe calitate si nu pe cantitate, iar echipele noastre sunt complete, formate din personal calificat si cu vasta experienta in domeniul constructiilor (la cheie sau la rosu) de noi case, hale sau alte spatii comerciale, dar si in domeniul amenajarilor interioare si exterioare, instalatiilor electrice, instalatiilor sanitare si termice sau a mobilei, fara sa mai fiti nevoiti sa cautati meseriasi in functie de domeniul de activitate, pentru ca domeniul constructiilor este unul foarte vast si complex.

Prin urmare, echipele noastre de specialisti, care va stau la dispozitie, sunt formate din: arhitecti & proiectanti, ingineri, diriginti de santiere, sefi de echipa, instalatori, electricieni, zidari, tencuitori, zugravi & gletuitori, rigipsari, faiantari & gresiori, parchetari, tamplari, montatori de marmura, granit si travertin, pavatori de pavele si piatra, meseriasi in beton amprentat, aplicatori de rasini epoxidice, montatori de usi, montatori de ferestre, montatori de scari, sudori & lacatusi (confectii metalice), fierari & betonisti, dulgheri, tiglari & tinichigii & vopsitori acoperisuri case, izolatori & hidroizolatori, slefuitori & lustruitori de marmura si granit, slefuitori & lacuire pardoseli din lemn, salahori & muncitori necalificati, montatori de mobila.

Pret renovari case si apartamente Constanta, Pret meseriasi Constanta, Constructii si Renovari apartamente Constanta, Meseriasi Constanta, Constructii si Renovari in Constanta

CONTACTATI-NE PENTRU DETALII SI PRETURI!

Echipa noastra este disponibila pentru dvs., in fiecare zi de Luni si pana Sambata, de la ora 09.00 la orele 18.00, si va sta la dispozitie cu orice aveti nevoie in domeniul constructiilor, amenajarilor interioare, instalatiilor electrice, instalatiilor sanitare, termice, centrale si aer conditionat.

Asadar, daca doriti sa aveti o consultanta gratuita, preliminara, cu unul dintre administratorii firmei noastre, in ceea ce priveste amenajarea si renovarea totala sau partiala a casei sau apartamentului dvs., proiectarea si compartimentarea spatiilor, puteti sa ne contactati pe email sau telefonic la nr. 0770 663 663, pentru a fixa o intalnire cu cineva din echipa noastra, pentru a discuta toate detaliile necesare, despre lucrarile pe care doriti sa le faceti, in functie de preferintele si necesitatile dvs. si cu siguranta ca, impreuna vom gasi solutia cea mai buna, din toate punctele de vedere.

Constatarile la domiciliu clientilor, masuratorile, cotatiile si ofertele de pret sunt gratuite, chiar daca ne sugerati una sau mai multe variante de proiect si renovare, cu lucrari si compartimentari diferite, astfel incat sa puteti analiza solutia cea mai buna pentru imobilul dvs., pe care doriti sa il renovati partial sau total, sau sa il construiti de la zero, in functie de bugetul pe care il aveti, de preferinte si necesitati.

Amenajari interioare Constanta, Renovari case Constanta, Renovari apartamente Constanta, Instalatori Constanta, Electricieni Constanta, Renovari apartamente Constanta, Renovari case Constanta
Meniu

Textele sunt protejate cu drept de autor.