Constructii case Constanta

SERVICII OFERITE DE CONSTRUCTII RENOVARI GC (CONSTRUCT GROUP)

Firma noastra de constructii, executa servicii complete de amenajari interioare si exterioare, renovari totale sau partiale de apartamente, case sau spatii comerciale, dar si constructii de case, vile, blocuri sau alte imobile, la cheie sau la rosu, finisaje interioare si exterioare, instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii de aer conditionat, instalatii termice si centrale, montaj usi si ferestre, montaj scari, montaj mobila de orice tip, izolatii termice, izolatii fonice si hidroizolatii, acoperisuri de case, pavaje si lucrari exterioare, reparatii si mentenanta de orice tip.

Ne dorim ca impreuna, sa implementam in judetul Constanta, sisteme eficiente si calitative de munca, pe care le-am studiat si invatat in strainatate de-a lungul anilor, astfel incat, experienta noastra sa fie utila romanilor de pretutindeni, care detin o locuinta in aceasta zona, pe care doresc sa o renoveze partial sau total, sau celor care doresc sa isi construiasca o casa de la zero.

Fiecare proiect in parte, beneficiaza de un diriginte de santier sau sef de santier, care coordoneaza echipele de muncitori din santier, verifica si supervizeaza constant intreaga parte de executie a lucrarilor, in functie de etapele si evolutia acestora, asftel incat proiectul, detaliile tehnice si termenul de executie, sa fie respectate in totalitate, iar clientii nostri sa fie multumiti de munca prestata.

Avem echipe cu vasta experienta in constructii, amenajari interioare si exterioare, instalatii electrice, instalatii tehnico sanitare, termice, centrale si aer conditionat, incepand de la lucrari simple, pana la cele mai complexe, pentru spatii cu destinatii multiple. Echipele noastre sunt formate din profesionisti, care pot executa cu succes, orice fel de renovare si amenajare, conform celor mai ridicate standarde de calitate in domeniul constructiilor.

Dupa ce suntem solicitati de catre clienti (persoane fizice sau juridice), urmeaza vizionarea lucrarilor de catre un manager din partea firmei noastre, dupa care, in maxim 48 de ore (in cazul renovarilor si amenajarilor interioare), sau maxim 5,6 zile (in cazul lucrarilor mai complexe, precum constructia de case), le trimitem cotatia cu preturi si descrierea detaliata a tuturor lucrarilor, iar dupa acceptarea ofertei noastre, urmeaza semnarea contractului de colaborare cu clientii nostri.

Cotatiile detaliate si semnarea contractelor, sunt foarte importante pentru ambele parti, iar ele ne obliga sa respectam termenele, bugetele si conditiile agreate. Oferim cele mai bune si mai eficiente solutii si ne asumam raspunderea de a finaliza proiectele la calitatea stabilita de catre clientii nostri.

Deplasarea, constatarea, consultanta, masuratorile, cotatiile/ofertele de pret, sunt si au fost mereu GRATUITE.

Renovari de apartamente Constanta, Constructii case la cheie Constanta, Renovari case Constanta, Constructii case la rosu Constanta, Instalatori si electricieni Constanta

SERVICII – RENOVARI SI CONSTRUCTII

Administrare si organizare santiere de la A la Z
Consultanta si asistenta tehnica in constructii
Servicii de arhitectura si inginerie in constructii
Servicii de proiectare si interior design
Constructii civile si industriale
Constructii si reparatii acoperisuri, mansardari
Placari gresie, faianta si mozaic
Placari marmura si granit
Placari piatra naturala pereti si pardoseli
Placari piatra decorativa pereti
Montaj parchet stratificat
Montaj parchet laminat
Montaj parchet vinil si parchet SPC
Rasine interioare si exterioare (pardoseli si pereti)
Montaj pavele, borduri si garduri din beton
Montaj beton amprentat (beton decorativ)
Montaj pardoseala exterioara din beton
Montaj pardoseala exterioara din PVC
Sape interioare si sape exterioare
Tencuieli interioare si exterioare
Gleturi, stucco venetian si alte finisaje interioare
Zugraveli si finisaje interioare si exterioare
Zidarii interioare si exterioare, caramida si BCA
Pereti, tavane si scafe din rigips
Slefuire si lustruire parchet din lemn masiv
Slefuire si lustruire marmura, granit si mozaic
Fundatii, fierarie, dulgherie si sapaturi
Armare, cofrare si betonare constructii noi
Instalatii electrice civile complete
Instalatii electrice industriale complete
Instalatii tehnico sanitare complete
Izolatii termice, fonice si hidroizolatii
Instalatii termice (incalzire) complete, centrale
Instalatii de aer conditionat complete
Montaj sanitare, calorifere, centrale si boilere
Montaj/instalare aparate de aer conditionat
Montaj usi interioare, exterioare, metalice/blindate
Montaj ferestre din PVC, aluminiu si lemn
Montaj scari metalice, lemn si scari din sticla
Montaj usi de garaj, rulouri exterioare si jaluzele
Confectii metalice cu fier forjat, grilaje usi si ferestre
Montaj mobila de orice tip (inclus masuratori)
Pret renovare casa Constanta, pret renovare apartament Constanta, Pret instalatii sanitare termice Constanta, Pret instalatii electrice Constanta

CONTACTATI-NE PENTRU DETALII SI PRETURI!

 

Daca aveti nevoie de meseriasi in constructii, pentru a va renova apartamentul, casa, biroul sau orice alt imobil, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email, pentru a vizita locatia dvs. si a va oferi gratuit o oferta de pret detaliata, in maxim 48 de ore, in cazul renovarilor, si in maxim 5,6 zile in cazul lucrarilor mai complexe, precum ar fi constructiile de noi de case.

Asadar, daca doriti sa aveti o consultanta gratuita, preliminara, cu unul dintre administratorii firmei noastre, in ceea ce priveste amenajarea si renovarea totala sau partiala a casei sau apartamentului dvs., proiectarea si compartimentarea spatiilor, puteti sa ne contactati pe email sau telefonic la nr. 0770 663 663, pentru a fixa o intalnire cu cineva din echipa noastra, despre lucrarile pe care doriti sa le faceti, in functie de preferintele si necesitatile dvs. si cu siguranta ca, impreuna vom gasi solutia cea mai buna, din toate punctele de vedere.

Constatarile la domiciliu clientilor, masuratorile, cotatiile si ofertele de pret sunt gratuite, chiar daca ne sugerati una sau mai multe variante de proiect si renovare, cu lucrari si compartimentari diferite, astfel incat sa puteti analiza solutia cea mai buna pentru imobilul dvs., pe care doriti sa il renovati partial sau total, sau sa il construiti de la zero, in functie de bugetul pe care il aveti, de preferinte si necesitati.

Amenajari interioare Constanta, Constructii si renovari Constanta, Preturi renovari case Constanta, Preturi renovari apartamente Constanta, Meseriasi Constanta
Meniu

Textele sunt protejate cu drept de autor.